Lottónyereményből vett Audival repült a halálba Attila – Újabb megrázó részletek

Újabb részletek derültek ki a péntek hajnalban Vácnál történt halálos balesetről.

Mint megírtuk, egy audis métereket repült, miután megdobta a szalagkorlát a Rád felé vezető úton. A járőrök egy „bizonytalanul haladó” autóra lettek figyelmesek a 2106-os számú úton, éppen ezért fény- és hangjelzés használatával utána indultak, hogy intézkedés alá vonják a jármű sofőrjét, aki azonban nagy sebességgel tovább hajtott Rád irányába. Az autó nem sokkal később egy enyhe ívű kanyarban lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött, felborult és kigyulladt. A sofőr nem élte túl a balesetet.

Bors úgy tudja, hogy egy Pencen élő családdal történt a visszafordíthatatlan tragédia, fiuk 32 éves volt. A családfő tavaly 50 millió forintot nyert a Skandináv lottón, azonban most elvesztette fiát. Az apa szétosztotta gyerekei között a nyereményt, abból vette fia az Audit, amiben meghalt.

Pencen mindenki megdöbbent a hír hallatán, egy falubeli a következőket mondta a lapnak:

– Ilyen az élet, akkor nagy szerencse érte a családot, most meg ekkora fájdalom.

Ismerősei szerint Attila azért menekülhetett a rendőrök elől, mert félt, hogy elveszik a jogosítványát, úgy tudják valami házavató buliban volt.

A fiú édesapja megtörten beszélt a Borsnak:

– Azt gondolom, hogy bedrogozhatták. Magától biztosan nem használt ilyesmit, nem is cigarettázott, és alkoholt is ritkán ivott. A barátaival volt, ki tudja, mit csináltak ott. Csak azon csodálkozom, hogy senki nem vette el tőle a kocsikulcsot, ha látták, hogy alig van magánál – mondta az apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *