A nő vásárolt egy gyűrűt a bolhapiacon. 30 évvel később kiderül a titok, ami örökre megváltoztatja az életét

Három évtizeden keresztül az ujján volt, aztán…

A bolhapiacon járva gyakran találkozhatunk olyan izgalmas dolgokkal, amikkel aztán kidíszíthetjük az otthonunkat, vagy ahogy a történetben szereplő hölggyel történt, az ujjunkat.

Néha csak a lelkünket tölti el melegséggel az egy-egy potom pénzért beszerzett tárgy, míg máskor a pénztárcánkat is, ha véletlenül egy óriási fogásra bukkanunk.

1980-ban London külső részén a bolhapiacon egy nő, aki nevét nem akarta felfedni, vásárolt egy gyűrűt körülbelül 100 dollárért. Nagyon szép volt, és csak azért vásárolta meg, mert nagyon megtetszett neki.

A gyűrűt 30 évig viselte, de ki tudja, miért pont ennyi év után, de egy nap kíváncsi volt rá, honnan származott a gyűrű, ki viselte és mennyit érhet?

Úgy döntött, elmegy egy ékszerészhez, és megvizsgáltatja. És ekkor tudta meg az elképzelhetetlent… A gyűrű egy 26 karátos gyémántgyűrű volt, amelyet a 19. században készítettek, írta a Business Insider.

Jessica Wyndham ékszerész szerint, aki megvizsgálta a gyűrűt, az egy csodálatos lelet.

Ő maga ékszerészként izgatott volt a gyűrű miatt, de a tulajdonosa is majd kiugrott a bőréből örömében. Az árából ugyanis megváltoztathatja az egész életét – az ékszer ugyanis 1 millió dollárt (nagyjából 250 millió forint) ér.

„Eljött hozzánk és azon töprengett, vajon a gyémántok valódiak-e, és ér-e valamit. A legtöbben álmodni sem mernek arról, hogy ekkora gyémántot birtokoljanak” mondta az ékszerész a Standard-nak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *