MEGKÉRDEZTÜNK 250 BEVÁNDORLÓT, HOGY MINEK AKARNAK MAGYARORSZÁGRA JÖNNI. KINEVETTEK MINKET, ÉS EZT MONDTÁK HAZÁNKRÓL

Most a csapból is bevándorlók folynak, és hogy a hazánkat meg kell óvni azzal, hogy a fideszre szavazunk, mert ha nem így teszünk, akkor hazánkból bevándorló ország lesz. Vette egy csapat újságíró a fáradtságot, elutazott olyan helyekre, ahol rengeteg a bevándorló, akik országokat átszelve haladnak valamerre egy jobb élet reményében, vagy gazdasági bevándorlóként egy helyre ahol menekültként megélhetnek a semmittevéssel.Megkérdeztek hát 250 bevándorlót, hogy miért akarnak ők Magyarországra jönni, és a válaszukon ledöbbentek.Ugwuvevelle- dél afrikai bevándorló :

” Mi kizárólag olyan országba akarunk menni, ahol legalább havonta 2 ezer eurót kapunk,van egy kis térképünk, és a ti hazátokat piros x-el jelöltük be, messze elkerüli akinek van egy kis esze. Nálatok a mi fajtánkat bezárják, és táborokba gyűjtik. Nem hogy pénzt, de élelmet is aligha kapunk. Senki nem akar Magyarországra menni, mert egy szegény, lemaradt ország.”

Abdulg: ” Nem akarunk oda menni, mert szegénység van, és nincs segély. Németországba tartunk, és ott is akarunk élni, mert a saját országunkban háború zajlik, és élni szeretnénk ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *